Awali

Saarbrücken.
Igår morse möttes jag, Tilde, Sofia och Emma upp i centrum för att ge oss ut på äventyr. Roadtrip till Saarbrücken i Tyskland stod på schemat. Så vi gav oss av helt enkelt. GPS:en ville inte samarbeta, så vi fick helt enkelt läsa skyltar hela vägen. En schweizisk bil full med killar kom ifatt oss en bit på vägen och tyckte det var väldigt roligt att racea och vinka massor. Challenge accepted, hehe. 
 
Skyltningen i Tyskland var lika kass som i Luxemburg, vilket gjorde att det blev lite u-svängar här och var och enorma bilköer innan vi väl kom fram. Men det gick fint!
Varför åker man till Saarbrücken då kan man ju undra? Jo, det är så att det finns ett Primark där. Hehe. 
Shoppade loss och jag hittade i stort sett allt jag sökte. Kände mig nöjd, särskilt eftersom jag numera är onepiece-ägare. De är ju så himla sköna!
Nåväl, när vi kände oss klara tog hungern över och vi gick på lunchjakt. Såg en donkenskylt på håll och traskade ditåt, men lyckan blev total när vi på vägen dit fann Vapiano istället. Så otroligt gott alltså. 
Solen stod högt på himlen och det var så varmt att vi tillochmed behövde ta av oss våra jackor. Så vi satte oss utomhus och lunchade. Och förundrades över sommarvärme i slutet av oktober. 
Efter en lång (fantastisk) lunch med lite för högaljudda diskussioner om sånt som normalt inte brukar diskuteras på restauranger, tog vi en sväng på stan. Strosade runt och såg oss omkring, och innan vi begav oss tillbaka till Lux, tog vi en paus på Starbucks. 
 
Sedan for vi hemåt. Sa hejdå, men bestämde oss för att ses på kvällen.
Så en fin dag med fina flickor avslutades med drinkar på Urban. 
Dagar som dessa är guld. 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress