BTS onboard.

Sista veckan någonsin (!!) ombord nu och det känns väldigt väldigt bra. Mins fina kollegor kommer jag sakna väldigt mycket och all craziness som händer när passagerarna inte ser. Jag har nog aldrig skrattat så mycket som ombord på den här båten. Men efter tre år är det dags att lägga uniformen på hyllan! 
Här är lite bilder på alla oklarheter som sker behind the scenes. 
(null)

(null)

(null)

(null)

Nkpg.

En liten helg hemma i norrpan stod på schemat och det var riktigt fint. På fredagkvällen åkte Amanda och jag till älgsjön för ett kvällsdopp och det var så lugnt och skönt. På lördagen köpte Gustav och jag pizza till lunch och tog med till gullvagnen, även där fick det blir ett dopp. På kvällen överraskade jag Hanna med middag på durkslaget. Hon fyller år i veckan och ska ha fest nästa helg, men då kan jag inte komma så jag ville fira henne lite innan. Vi hade så himla trevligt, tack för en toppenkväll! Vi fortsatte efter middagen till knäppingen, trädgårn och till sist till arbis. Så härlig och supervarm kväll haha. Söndagen var lugn. Hängde hos farmor på landet, grillade med mormor och morfar på kvällen och senare åkte Emma, Olivia och jag till ågelsjön. Det fick avsluta norrköpingshelgen och nu är jag tillbaka i götet för att imorgon gå ombord på färjan för sista gången någonsin. Det känns fint. 
(null)

(null)
(null)

(null)

(null)

(null)
(null) (null)

(null)

Orust.

Efter några dagar ombord mötte jag upp Hedvig och följde med henne till Orust. Det var alldeles för längesen jag var där och det var roligt att få se hennes hus igen. Jag stannade där en natt och vi tog det lugnt hela tiden. Så himla skönt! Det är dessutom tyst där på en annat sätt än hemma hos mig. Vi behövde nog chilla lite båda två, så vi gjorde det tillsammans helt enkelt. Det är ju dessutom väldigt lyxigt att gå och hämta lunchen i trädgårdslandet innan man tillagar det på spisen. Tack för ett väldigt trevligt dygn Hedvig! 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)