Right now:

Den senaste veckan har jag rivit av så många tentor att det känns som att min hjärna har tappat all möjlig kapacitet. Herregud vad trött jag är. Hade en tenta vid lunch idag och direkt efter åkte jag och mötte upp Therese för att plugga igen. Men vet ni vad? Idag är allra sista pluggdagen, för imorgon skriver jag min allra sista tenta och avslutar därmed mitt första universitetsår (!!!).


Photoshoot.

Ja men hörrni.. För att göra en lång historia väldigt mycket kortare säger jag såhär:
Jag modellar visst nu för tiden. 
Haha, alltså så konstig grej alltihop, MEN, så himla kul!! Ofta när jag har varit utomlands har jag fått diverse visitkort och dylikt från personer som är fotografer eller jobbar för agenturer, men jag har aldrig tagit det seriöst. Jag har bara viftat bort det och skrattat typ. Folk säger ju också titt som tätt att jag "borde satsa på att bli modell". Har alltid bara tänkt att folk säger det för att jag är lång. Och hur satsar man ens på att bli det? Haha, jag vet inte. Hursomhelst, nu kom den här möjligheten återigen och jag tänkte "men det här gången kanske jag ska testa?" och sen gick det i rasande fart framåt faktiskt. Och vet ni vad? Det här är så fruktansvärt roligt! 
Det svåraste är att välja ut de bästa bilderna efter varje shoot. Haha. Men låt mig visa lite från den allra första riktiga plåtningen jag gjorde med supertrevliga och duktiga Linnea Runhage. Ni hittar henne under "Linnea Fotar" på Facebook och som @missmetnal på Instagram. 
Vi körde på ett ganska hårt och kaxig tema, som vi satte i kontrast till den sköna och vackra naturen. Kul, verkligen! Det blåser ju dock lite ute vid havet, så håret var ju inte riktigt sammarbetsvilligt. Menmen, så kan det vara. 
 
 

Lyxfrukost.

Herregud vad bortskämd jag känner mig? Den senaste tiden har det blivit så himla mycket vardagslyx. Men det är fint, så himla himla fint! För det är såna saker som gör att man klarar av resten av vardagen. 
På tacoshänget i måndags glömde Hedvig sitt glasögonfodral och linser hos Julia, och eftersom jag bor närmast henne tog jag med mig dom hem. Vi bestämde att jag skulle komma förbi henne på onsdag morgon innan hon skulle till skolan och lämna detta. Vaknade dock upp till spöregn och kände mig inte överdrivet sugen på att ge mig iväg på cykeln. Ringde henne och frågade hur viktigt det var att få dessa saker just då, och det visade sig att det var väldigt viktigt. Men tur var väl det! För jag gav mig då alltså iväg, och hamnade sedan på någon slags spontan lyxfrukost. Bara den lilla detaljen att det luktade pannkakor när jag kom upp i trappuppgången säger väl lite? 
Så, vi åt alltså frukost tillsammans i kanske två timmar, satt och pratade om livet. Bara startade dagen på allra bästa möjliga sätt helt enkelt. 
Tack min vän <3