For Zambia.

 Det här är min fantastiska vän Linda Thorén, jag har nämnt henne så många gånger i min blogg, för hon är en underbar vän och viktig del av mitt liv. Hennes blogg finns även länkad i menyn här bredvid. Hon vill bygga en skola. Klart Linda ska få bygga en skola hörni!!! KÖP EN TEGELSTEN I JULKLAPP och låt dessa barn i en by i Zambia få en skola och låt barnen kunna utbilda sig! Utbildning är det viktigaste som finns och ska inte bara vara något för människor med pengar, eller människor som har haft turen att födas i ett land som har det bättre ställt än andra. Snälla ni, vi här i Sverige har redan allt vi behöver. Du har med största sannolikhet redan tillräckligt med tröjor, du behöber inte önska dig en till i julklapp. Och den där köksapparaten klarar du dig säkert också utan, du har ju klarat sig hitills verkar det som? Så snälla, ge istället till dom som behöver det mer än du eller din familj. Hjälp Linda att bygga en skola! All information om hur du betalar in pengar eller swishar finns under länken nedan men jag skriver det också här!
 
 Bidra genom att sätta in pengar på Bank-giro 313-7817 eller Swisha till 123 396 82 03. Märk betalningen med "for Zambia". 
 
 

I don't know about you, but I'm feeling 22.

Alltså, jag vet inte ens var jag ska börja någonstans. 
Jag älskar födelsedagar. Så himla mycket. Vill alltid fira galet. Mina vänner vet ju om detta, men det lilla problemet detta år var ju att mina vänner inte var här. Var nog ärligt talat lite nervös att jag skulle bli besviken på dagen. MEN ICKE. 
 
Vaknade relativt tidigt av att en totalt rosa himmel lyste upp hela mitt rum. Så fint. Lyssnade på peppmusik ala Linda (bästa playlisten!) och kände mig tillfreds. Öppnade paket som mamma hade skickat med min syster när hon var här, innan jag sedan gich iväg för att möta upp en svensk vännina för en brunch på typ världens mysigaste ställe! Är som en liten sagovärd blandat med ett vardagsrum när man kommer in där och man kan beställa frukost från 09-23. Man bah glider in 22:30 och säger "einmal Frühstück bitte" 
Love it!
 
Anyways, fortsatte sedan till skolan för att använda the good wifi lite, drog en shoppingrunda på stan och unnade mig lite gott. Åkte hem, åt chips till lunch och drack vin, för det får man när man fyller år (och är vuxen och får bestämma själv!). Gjorde mig sedan klar för att åka iväg och käka middag med vänner. Tyvärr var många sjuka eller behövde jobba, men vi var ändå en tapper skara och jag hade så kul. Vi åt så god thaimat innan vi spontant drog vidare för att dricka tequila. Blä,men väldigt kul! Kände mig så fruktansvärt tillfreds när jag sedan unnade mig en taxi hem. Pratade i telefon med fin person innan jag somnade. Och var bara så nöjd, för jag är 22, jag bor i Berlin och jag mår äntligen så bra. 
 
TACK så hemskt mycket för alla fina grattishälsningar och ALLA FINA ORD. Alltså verkligen, jag är helt mållös. Jag är så så så otroligt tacksam att jag har er, mina vänner. Att ni alltid är där för mig, och ni gör mig aldrig någonsin besviken. Ni gör mig så glad, alltid!
Jag saknar er. Puss! 
 

Besök.

Jaha, min lilla lillasyster som bara tycker det är jobbigt att lämna Norrköping tog alltså flyget från Arlanda för att hälsa på mig. Kul såklart! Hon kom på torsdagskvällen och konstaterade redan fredag förmiddag att hon saknade Sverige. Oh well... 
 
Historia är ju inget som direkt interesserar henne heller haha, så jag frågade vad hon ville göra och det slutade alltså med att vi shoppade. Helt enkelt. Tråkigt väder var det tyvärr, så det gjorde ju inte så jättemycket. Hon vågade sig dock på att testa döner med kommentaren "det smakar inte som i Sverige". 
Oh well 2.0
Annars höll vi oss till McDonalds och Ikea (ja, på riktigt). Men det gjorde inget, för jag behövde ändå åka till Ikea för att julpeppa!!! Alltså, älskar Sweden Shop. Bästa ever när man är utomlands! 
 
Tog inte så mycket bilder tyvärr, men här i alla fall några från vår mysdagar. Och ja, var aspepp på att gå upp halv sex en söndagsmorgon för att åka till flygplatsen och lämna av henne, hehehe, Parantes! Vet egentligen inte varför det ståt GIFFLAR på min väckarklocka. Tänker att det någongång var jätteviktigt att jag kom ihåg gifflar och sen dess har det blivit kvar. Slut på parantes!
 
Nu har jag suttit med min polska och pluggat en av våra ofantligt tråkiga kurser i några timmar, men nu tycker vi att vi är klara (fast vi inte alls är det), så vi ska gå på bio. Hejhej!