Vårpicknick.

Alltså när livet gives you lemons ändå! Spontant bestämdes förmiddagspicknick på saltholmens klippor i blåsten men tillika solen. Dom här tjejerna är GULD. Att vi alla är i Göteborg gör mig så varm i hjärtat! 

Riktigt bra start på dagen innan jag åkte till Pinchos för mitt tredje jobbpass. 

Påskhelgen.

Jajamen, den här helgen hände det. Jag tog Moritz under armen och åkte hem till Norrköping. Intensiva dagar, mycket som skulle klämmas in på lite för få dygn. Men huvudsyftet med besöket var ju givetvis att Moritz skulle få träffa min familj. Han var chockad över "snökaoset" då han själv en vecka tidigare hane spelar kubb i trädgården med 23 grader. Nu: -2 och snö. Fint. Försökte förklara hela grejen med april, men det kändes som att han inte riktigt köpte det. 

Påskmiddag hos mormor och morfar, sov hos mamma, promenerade runt i krokek på lördagen efter som solen tack och lov kommit fram. Åkte in till stan, middag hos farmor med andra släktingar, jättetrevligt. Drink med Adrian och Ylva på kvällen. Också jättebra! Ni vet den där känslan när man märker att bästisen och pojkvännen klickar? Fantastiskt alltså. Jag blev så glad i själen. 
På söndag morgon brunchade vi mes familjen innan det blev dags att packa ihop alla saker och åka till stan för att möta upp Hanna. Därefter tog vi tåget tillbaka till Göteborg. Sov ut igår och promenarade till havet, satt där och njöt av tillvaron, åt kanelbullar och åkte hem igen. Sen var det dags för honom att flyga hem, det var jobbigt den här gången. Men nu är det bara tre veckor till nästa gång ❤️