Trettionde.

Idag är det torsdag och jag har varit ledig. Gick upp relativt tidigt ändå för att bege mig ut på äventyr. 
Martina och jag hoppade på bussen och åkte till De Geer-hallen för att se musiktreornas årliga arbete SON, ihop med Norrköpings Symfoniorkester. Detta år döptes projektet till kolliSON och det var otroligt bra. Jag har sett SON-projekten flera år nu, men jag måste säga att det här var det bästa. Så imponerad! 
Efteråt for jag hemåt igen och gjorde inget särskilt. Måste ju njuta av att vara lite ledig. Har bland annat sett sista avsnitten av Desperate Housewives, men jag har också varit och postat paket. 
Olof fyller år imorgon, så Adrian och jag vill skicka en liten present till honom. Återstår att se vad det är, hehehe... 
 
Hoppas ni haft en fin dag också. Imorgon är det fredag hörni, woho!
 
 

Hemskt mycket hej.

Ja det har ju varit lite halvt dött här sen jag kom hem från luxlandet. Dels för att jag varit lite nere och oinspirerad, men också för att det inte har hänt så mycket. Faktiskt.
 
Så what's up?
Jo, jag har jobbat lite extra som dagisvikare, inte så jättemycket, men nu verkar det som att jag eventuellt har ett länge vikariat på gång. KUL. Hoppas det blir något av det. Är ju skönt att ha ett schemalagt jobb, istället för att bli inringd tidigt på morgonen. Nåväl, vi får se hur detta fortskrider. 
 
Jag har dessutom gått och blivit Burlesquedansare. Så fruktansvärt kul, men jag har träningsvärk som mest troligt kommer hålla i sig tills jag fyller 70. Fint. 
 
Well, jag planerar att hänga här oftare i fortsättningen, så vi hörs. Bye. 
 

Göteborg.

I helgen har jag befunnit mig i Göteborg. Min syster och hennes sambo skulle flytta, så jag var där för att hjälpa till. Deras nya lägenhet var fantastiskt fin! Man började ju bli lite sugen på att själv flytta hemifrån faktiskt.. Att få inreda och köpa nya saker. Åh! 
Nåväl, det får vänta ett tag.. 

Jag hann dessutom med att hälsa på min fina Hedvig. Väldigt trevligt! 
Och självklart en vända på stan för att kolla in Göteborgsrean. Kom hem med finfina saker. 
En dag ska jag nog plugga där är tanken. Inte nu till hösten, jag vill ju hinna med andra saker innan. Men mest troligt nästa.