Kiss me like it's do or die.

Jag är ledig idag. Imorgon. Och på onsdag. 
Woho!
Men låt er inte luras av dessa ord, jag behöver ändå plugga. Ekonomi, varför valde jag det egentligen? När jag egentligen kunde läst litterär fördjupning. Suck. 
Jag får väl helt enkelt drömma om hur det skulle varit... Alldeles, alldeles underbart! 
 
Insta.
1. De tyska eleverna hade gjort fina skyltar åt oss // 2. Vi besökte en tysk bar // 3. Och en tysk klubb, ehe // 4. Sista dagen hängde vi i Berlin, woop woop! // 5. Jag kom hem till min säng, men ville bara tillbaka // 6. Friday tieday // 7. Sofias och mina konversationer nowadays. Vi vill inte ta studenten! // 8. Sunday swag, hehe. 
 
Ha en bra dag nu hörni! 
 

En såndär lördag.

Jaha, här sitter jag nyduschad och filosoferar. Ni vet, som man kan göra ibland. Har pluggat lite företagsekonomi, och det är ju inte det roligaste man kan göra faktiskt. Lätt att tro annars. Ehe.
Idag är det grillpremiär och jag är sjukligt taggad! Mmmm ❤

Jo juste, det där filosoferandet...
Det är viktigt med sånt tror jag. Att bara få diskutera med sig själv och fundera på saker och ting. Jag funderar väldigt mycket och väldigt ofta, på världen. Varför ser världen ut som den gör egentligen? Varför kan jag sitta här i min säng, i mitt rum, med min telefon och stereo på och en tv som står där, som jag kan använda om jag vill? Varför får jag ha det så här bra medan det finns så många människor som inte har det så. Varför får jag julklappar och födelsedagspresenter?

Nej hörni, det här är för tungt för en lördagseftermiddag.. Jag låter dessa frågor stanna i mitt huvud ett tag till.

Trevlig kväll!

Tyska 5.

Ja, alltså såhär ligger det till. När man läser en steg 5-kurs i språk på Kunskapsgymnasiet, så får man åka till respektive land. Och det var helt enkelt det vi gjorde. 
En vecka i Leipzig med tyska 5-gruppen och vi har gjort sååå mycket saker. Det har varit alldeles fantastiskt och det känns tomt nu när man sitter här hemma själv i sitt rum. Saknar det. Saknar dem. 
Jag har bott hemma hos Antonia och det har varit så trevligt så!
Tyskland alltså, det är något särskilt.. När man är där vill man liksom inte riktigt åka därifrån. Särskilt Berlin, åh bästa Berlin. 
 
Här har ni ett urval bilder från resan. Bästa resan. Åh ♥