23.

Alltså, mina vänner är BÄST. Jag fyllde år igår och blev så ompysslad och uppmärksammad och det kändes så himla fint. Jag älskar ju att fylla år och att fira födelsedag och dom gjorde det till den bästa dagen!
 
Jag började dagen med frukostbuffe på Le Pain med Cissi och Linnea, hur trevligt som helst. Pratade i telefon med Hanna ett tag innan jag mötte upp Andreas för lunch och vi strusade runt i Haga för att tillslut hamna på En Deli. SÅ GOTT. Satt där lite för länge och fick skynda mig till lektionen där jag var semieingagerad kan man väl säga. 
Direkt efteråt gick jag till konstmuseet och mötte upp Gustav. Vi gick på den nya utställningen Girls, Girls, Girls och avslutade med ein fika. Man kan väl säga att jag åt hela dagen, för efter fikan åkte jag till jobbet och käkade med Martina, Therese och Johanna. SÅ himla fint, vi ses inte så ofta tillsammans nu för tiden. 
Dagen avslutades sedan med ett glas bubbel på Bellora med fina Maria. 
Ni hör ju själva, underbar dag. TACK, verkligen <3
Var tvungen att ta tacky mobilbilder på allt och det gör det hela ännu finare på något vis. 
 

Kölner Karneval.

YES, tentan gick bra och jag åkte direkt till Köln på kvällen. På lördagen var det dags för Kölner Karneval som jag lyckats missa varje år - men nu var det äntligen dags! Det var SÅ roligt. Moritz jobbade tyvärr, men när han åkte till jobbet åkte jag för att möta upp Lina och Emma (som också kommit till Köln med hennes pojkvän!) på en hemmafest och där spenderade vi eftermiddagen tills vi senare drog ut på stan och till slut hamnde på någon private techno club. Alltså, tänk dig att verkligen hela stan stänger ner och det är fest på stans gator hela dagen och natten. Och alla klär ut sig, såklart. Jag var snövit, Emma ett svenskt fotbollsproffs och Lina supersnällasilversara. En trio utan dess like med andra ord ;) 
Vi drack öl, dansade, umgicks och levde som man ibland förtjänar att få göra. Utan att behöva tänka på någonting!
 
När klockan närmade sig halv tio  och Moritz slutade jobba åkte jag hemåt med 1% batteri på mobilen, men lyckades ändå kommunicera med honom och han hämtade mig på hållplastsen när jag kom fram. Tråkigt att han inte kunde vara med under dagen, men vi fick en trevlig kväll tillsammans i alla fall. Karnevalsäsongen tar slut i februari och hans gulliga familj bokade biljetter till mig för en karnevalsittning, så vi alla kan gå tillsammans då. Flygbiljetterna är med andra ord redan bokade, hehe. 
 
 

Tentaperiod.

Alltså jag har egentligen aldrig haft tentaångest, MEN OMG vad nervös jag är inför fredag. Pluggar hela dagarna varje dag känns det som och är konstant utmattad. Jag vill så gärna klara den här tentan!! Håll alla era tummar och tår please. 
Men nu är det väl bara att bita ihop två dagar till (och se ringarna under ögonen bli större och större. No joke). 

Vi hörs när den här tentan är förbi och jag börjar känna mig lite mänsklig igen. 
(null)

(null)