Födelsedags-/utflyttningsfest.

Förra helgen hade Susanna kombinerad födelsedags- och utflyttningsfest. Väldigt trevligt! Hela kalaset var dessutom ett ölmästerskap där alla fick ta med sig ett öl som sedan betygsattes i olika kategorier. Väldigt kreativt får jag lov att säga. Och väldigt kul! 
(null)

(null)

New stuff.

Jag shoppar sällan kläder, men i veckan Dick jag ett ryck och beställde hem dessa skönheter. Tröjornas tröja från Villfarelser (också världens med värda Instagram. Check it out!) och också den dyraste jag någonsin har köpt och kommer köpa. MEN ÄNDÅ SÅ VÄRD. 
Också en tjusig klänning från Nelly. Jag är nöjd! 
(null)

(null)


Nej.

Usch, det här kan inte vara sant? Har fortfarande inte smält det. Det här har verkligen tagit hårt. Har lyssnat på Avicii sen 2011 och har sett honom live några gånger. Har så många minnen som är förknippade till hans musik. Jag trodde inte att man kunde bli så här tagen av att någon man inte Känner överhuvudtaget går bort. Bara 28 år. Det sätter verkligen perspektiv på saker och ting. Det gläder mig att världen sörjer och hyllar honom, men jag känner mig väldigt sorgsen. Usch, det kan faktiskt inte vara sant? 
Tack för allt. Du har varit en stor del av mitt liv utan att ens veta om det. 
(null)