27-åringen.

Igår fyllde Cissi 27 och bjöd in dom som kunde till lunch på Bönor & Bagels. I solen. På uteserveringen. Det var en mycket bra pluggpaus skulle jag vilja påstå. Där satt vi ett tag och njöt av solen (och jag åt världens godaste sallad), innan det var dags för födelsedagsbarnet att hoppa på tåget till Åre för en veckas skidåkning (inte ALLS avis. Alltså verkligen inte alls) och för mig var det dags att återgå till pluggandet. På onsdag får jag äntligen mitt liv tillbaka och det ska bli SÅ skönt. 
 
 
 

Göteborgs födelse.

Idag har jag alltså klarat en tenta i en kurs där jag missat 50 prcent av undervisningen. I'M BACK IN THE GAME PEOPLE! 
En sista tenta på onsdag sen är äntligen allt fix och trix med kurser och poäng fram och tillbaka FÖRBI. Nästa vecka börjar nya kurserna och från och med då kommer jag äntligen ligga i fas med allting och slippa lägga alla timmar om dygnet på att plugga för att hinna ifatt. Det ska bli så skönt (!!).
 
Igår unnade jag mig hursomhelst en pluggpaus och gick till Stadsmuseet med Andres. Den nya utställningen "Göteborgs födelse" är verkligen ett tips hörni! Väldigt intressant och informativ. Tycker verkligen det var synd att Moritz missade den. Utställningen öppnade först helgen efter han var här. Jag tror att det hade varit något som var intressant för honom också. 
Oh well, det får bli vid ett senare tillfälle :)
 
Nu ska jag snart gå och lägga mig. Idag har jag varit så trött!