Midsommarlunch.

Förra veckan var jag hemma hos den här burriton! Som tur var hade han goa arbetstider så att vi faktiskt kunde spendera mycket tid ihop. Och kolla vad jag fick i examenspresent!! Friends monopoly!! Så himla nice och jag blev SÅ glad. Så istället för att köpa gator så köper man händelsen ur serien och korten är också anpassade efter saker som sagts i serien. Vi var givetvis tvungna att spela det direkt och jag vann, hehe. Förutom det var vi även i Sweden shop på Ikea och inhandlade det som behövdes till en midsommarlunch! På fredagen åt vi alltså sill tillsammans med hans mamma och hans kompis Eddy, som var och hälsade på i Sverige förra året på midsommar. Dom tyckte det var så gott då, så dom var glada över att få fira midsommar igen. Hans mamma tyckte också det var gott men hon var ganska skeptisk till kalles kaviar.  

Det var hursomhelst fina dagar och jag kan knappt vänta längre! Jag vill bara flytta dit oct vara med honom varje dag för han är den bästa som finns! Tihi. 
(null)
(null)

(null)

Malta.

Härom veckan var jag på Malta med mamma och Amanda. Mamma fyller 50 i sommar och hon ville fira det med en solsemester. Det var toppen att åka dit i början på sommaren innan semestersäsongen har kickat igång eftersom det var väldigt lugnt och skönt. Jag vet inte riktigt vad jag hade förväntat mig av Malta, men det var väldigt trevligt hursomhelst. Mamma och Amanda är lite mer av solsemester-personer, så det var väl ungefär det jag hade förväntat mig. Ön har väldigt bra kollektivtrafik så vi köpte ett busskort och reste runt till olika stränder och olika städer. Vi bodde i Sliema och badade från klipporna i hamnen, åkte till Golden Bay, strosade runt i Valetta, badade i Marsaxlokk, åt god mat på restauranterna längs strandpromenaden, tog båten till öarna Gozo och Comino med blue lagoon. Det var riktigt nice! Malta kan jag varmt rekommendera. 
 

Lite mittemellan.

Efter examen åkte jag hem till norrpan. Det är alltid något slags mellanläge när man är där. Inte vardag, men inte heller semester.  Fint men också ansträngande. Det har varit en blandning av allt kan man väl säga, bada i sjöar, grilla, roadtrip till Öland, en sväng till Malta och nu är jag ÄNTLIGEN i Köln efter 5 veckor ifrån varandra. Här kommer lite bilder från min examensmiddag på landet och när Emma, Olivia och jag tog en spontan roadtrip till Öland. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)