Lite mittemellan.

Efter examen åkte jag hem till norrpan. Det är alltid något slags mellanläge när man är där. Inte vardag, men inte heller semester.  Fint men också ansträngande. Det har varit en blandning av allt kan man väl säga, bada i sjöar, grilla, roadtrip till Öland, en sväng till Malta och nu är jag ÄNTLIGEN i Köln efter 5 veckor ifrån varandra. Här kommer lite bilder från min examensmiddag på landet och när Emma, Olivia och jag tog en spontan roadtrip till Öland. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Harstena.

Det finns få saker jag njuter så mycket av som att vara ute på sjön. Att bara ta båten och åka ut i skärgården  och njuta av livet. Superhärligt! Ni som följt mig ett tag vet att harstena är min absoluta favoritö, så förra helgen åkte mormor, morfar och jag dit. Solen lyste på oss hela tiden och vi gick på promenad genom byn.  Det är verkligen en sorts frid för själen. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Saker och ting.

Jag ska visserligen jobba i sommar, men jag börjar inte förrän veckan efter midsommar och jobbar bara juli ut. Det blir alltså bara tre veckor ombord till skillnad mot förra årets sju. I år ska inte bli en jobbsommar, det ska bli en sommar där jag ska ta det lugnt, göra det jag vill, hinna umgås med de jag vill osv innan flytten (mer om det senare). Jag ska helt enkelt ha det så himla fint och kul denna sommar! 

Det finns två saker som utmärker extra tydligt att man är ledig. Dels att man kan läsa böcker för att man tycker det är kul och inte för att man måste, men även att man kan vara så himla spontan utan att det påverkar någonting annat. Johanna  och jag hade en sån dag förra veckan. Vi bestämde väl i stort sett att vi skulle ses efter hennes tenta. Det ledde till fika och bubbel i Slottsskogen, som vi sedan inte kände oss helt nöjda med, så på eftermiddagen drog vi lite spontant till Delsjön och simmade lite. Fantastiskt härlig eftermiddag och det blev faktiskt premiärdopp för mig (trots att jag har varit ute vid saltholmen så mycket). 
Och den där ostbågeburken kommer glädja mig lång tid framöver ;) 
(null)

(null)