Goodbye.

Det där med att säga hejdå är ju inte alltid jätteroligt. Denna helg har bestått av hejdåhäng, eftersom Anna tråkigt nog flyttade hem till Sverige igår. Så vi körde lite utgång, lite filmtittande, lite käk osv. Sånt som är trevligt liksom. 
Och det där med att ta gruppbild gick ju inte jättebra heller, eftersom det tydligen var svårt för alla att stå still samtidigt. Det är ju inte så lätt som det ser ut, faktiskt. 
Men här har ni mina fina au pairer i alla fall ♥
 
 

Paris 2.0

Ja det var ju dags för ännu en Paristrip. Hoppade på tåget i lördags morse och var framme två timmar senare. Tog mig till hotellet och väntade på flickorna som landade på eftermiddagen. Och jag tycker vi skippar den delen där vi höll på att bli utsälngda från hotellet, ehe. 
Hur som haver, vi har gått, gått och gått och vi har gjort alla turistiga saker som man bör. 
Sammanfattningsvis, Paris är fint. 
Åka upp i Eiffeltornet, sitta vid Louvren om kvällarna och dricka vin och äta bröd och ost. Titta på utsikten från Sacre-Coer, strosa i Montmartre, sitta vid Notre Dame, leva i en musikal för några minuter vid Moulin Rouge och gå på marknader utmed gatorna. 
Som sagt, fint. Riktigt fint. Att vädret var fantastiskt gjorde ju inte saken värre. 
 

En liten torsdag.

Anna hade bakat och bjöd över oss för att smaka. Så igår kväll gick vi dit helt enkelt!
Satt och pratade i munnen på varandra som vanligt, om au pair-livet och planerade nästa helg. Nästa helg flyttar tråkigt nog Anna tillbaka till Sverige, så det ska bli hejdå-fest. 
Men innan hejdå-fest osv, väntar en helg i Paris. Woop woop!
See you next week.