Countdown.

Om två dygn sitter jag på Londons flygplats och väntar på min flight till Hongkong. Jag kan inte fatta att dagen jag väntat på sen maj snart är här? Vi ska äntligen få vara tillsammans igen. 

Packningen är klar. Jag är redo! 


En av de bästa.

Jag går in för att kolla Instagram, ser att jag blivit taggad av Adrian i en kommentar till en bild. Jag klickar på den och det här kommer upp på skärmen: 

Du är världens bästa vän! Vad skulle jag göra utan dig? 
Jag hoppas att jag finns för dig lika mycket som du alltid finns där för mig! Jag saknar att träffa dig varje dag. 5 dagar.

Nope, fortfarande inga bilder. Sorry! Fast det gör kanske mest ont i mitt hjärta. Mr. Camera, I miss u everyday <33333
 
Ehe, hur som helst. Förra veckan var jag på Kunskan tvp gånger. Först för en lunch med Tanja, andra gången för att hålla en presentation av in höst i Tyskland för årets Tyska 5-elever. Slutade med att jag blev kvar 1,5 timme. Åh, skulle kunna hänga där varje dag och bara gå runt och må bra. Det var jätteroligt att vara tillbaka! 
Sen sist har jag även klippt mig. Trivs inte alls, det är jättekort. Emma fyllde år i onsdags också, så hon, jag, Olivia och Tooby firade med en trevlig middag på Munken. Jag åt lunch hos mormor och morfar i torsdags, riktigt mysigt, lunchade med min kära nyförlovade och gravida Anna i torsdags också. Åh vad roligt det var att se henne. Min fina pärla!
Åt dessutom lunch med Ingrid och Emma i lördags på Brasseriet i lördags, följt av en liten vända på stan. Och sist men inte minst så träffade jag Hedvig igårkväll på Athena för en riktigt trevlig middag tillsammans. 
Jag har så fina människor omkring mig, helt galet. 
 
Idag är det fem dagar kvar tills jag åker. Åh wow, alltså jag vet inte vart jag ska ta vägen? 
 
1. Travel the world with my best friend. 5 days to go! // 2. Håret är kort. Wäääh.