Klämfredag.

Åh vad skönt tänker alla, långhelg. 
Nonono, inte i Malinflickans fall minsann. Klämdagar innebär att förskolorna slår ihop sig på en stor förskola och man tar hand om varandras ungar. Herregud alltså, trodde aldrig dagen skulle ta slut. Det gick så fruktansvärt långsamt. Det enda som i stort sett gjorde mig någorlunda positiv var att jag skypade med Henrik på rasten. Det, samt konstaterandet att det är tur att inte klämdagar infaller särskilt ofta. 
 
Hur som haver, när jag sedan åkte hem hade jag en timme på mig, sedan skulle Emma med familj komma över på grillkväll. Tråkigt att det regnade, men det går ju att ha minst lika trevligt inomhus. Att dessutom avsluta en kväll strax innan elva var precis vad tant Malin behövde. Det var ju ett tag sen.
 
 

Comeback.

Förra året var det vi. I år är det de nya studenternas tur. Kunskapsbalen 2014 ägde, precis som förra året, rum på Söderköpings Brunn. Jag och Adrian åkte dit och gjorde comeback. Titta på de fina bilarna, de fina kläderna och de fina människorna. Samt hälsa på gamla lärare och vänner. Det var ett riktigt bra eftermiddagshäng måste jag säga, och riktigt roligt att de fick så bra väder. Hoppas de får en toppenkväll!
 
Wille med sin date
Jonathan och Clara
Sandra och Wilma
Erik
Casper och jag höll ställningarna, hehe
Och ett fint gruppfoto organiserades
 

En helg mitt i veckan.

Onsdagar innebär öppning på jobbet för min del. Visst, att börja halv sju är väl inte jättekul kanske, men det är värt det med tanke på att man får gå hem halv två. Så 13.30 satt jag i bilen och åkte in till mammas jobb, mötte upp henne och hon skjutsade hem mig till pappa innan hon for tillbaka till Krokek. 
Så himla skönt att sluta tidigt dagen innan det är en liten helg. Då blir det nästan två dagar ledigt.
 
Såhär ser läget ut just nu:
 
Tar en paus i soffan och tittar på Vänner. Har haft kontakt med Henrik under dagen och skypade dessutom med honom på min rast idag. Så mysigt att få höra hans röst ♥
 
För att fira lilla helgen som kommer såhär mitt i veckan, ska Olof, Adrian och jag gå ut ikväll. 
De kommer hit ikväll och förar lite, sedan drar vi till Onsdagsklubben och jag intar som vanligt min roll som deras Wingman.