En spontanare.

Det är nästan de spontana kvällarna som brukar bli de bästa? Och jag hade sannerligen trevligt! 
Susanna och jag körde spontan AW och  testade oss fram i Göteborg. Konstaterade att vi fortfarande är så pass nya i stan att vi inte riktigt har koll på var man ska gå osv. Så det är ju bara att börja leta sig fram för att hitta smultronställena. 

Riktigt fin kväll! 


Reunion.

Ja, alltså, nu har det ju slumpat sig så att det för närvande bor tre stycken från vår klassen i Tyskland, här i Göteborg. Sjukt bra grej! 
Så igår hade vi tre en liten reunion och catch up om vad som hänt sen vi sågs senast. Vilket var när vi flyttade ifrån Tyskland, Över ett år sedan. Helt galet att det är så längesen, samtidigt som det känns som ett helt annat liv. Märkligt. 
 
Hursomhelst, vi sågs över en lunch på Avenyn igår och det var otroligt trevligt. 
Här är dom alltså, mina vänner. Den ena med mat i munnen och den andra som inte riktigt förstår det här med sociala regler. Det är ju liksom lite oartigt att sitta och stirra på folk. Ehm. 
 
 

En riktigt fin tisdagskväll.

Liksom, när grannen hör av sig och säger att han vill bjuda på middag. Hur bra grej?  Han tyckte att vi skulle äta middag tillsammans innan jag flyttar (som förhoppningsvis är snartsnartsnaaaart) och jag tyckte det var en fantastisk idé. 
Så vi bestämde tisdag, och det var visade sig passa alldeles utmärkt för idag var liksom en dag som bara var... Tråkig? Vilket gjorde mig lite low och på sämre humör. Var i skolan hela dagen, jag blev irriterad på klasskamrater, inget var strukturerat och allt var liksom bara rörigt. Det var helt enkelt one of those days. 
Så att sluta klockan 17 efter en lång dag, åka hem, kliva in genom Gustavs dörr och få höra "lägg dig och vila du, jag lagar maten så länge", var EXAKT vad som behövdes. 
God middag, trevliga samtal, att titta på Vänner-bloopers och skratta hejdlöst tillsammans följt av att han spelar gitarr för mig... Åh, vilken bra kväll. 
Tack kära vän, du gjorde min dag!