Stena.

Jaha, som vanligt är jag alltså ombord igen och därför också ganska passiv. När jag är ombord händer liksom inte så mycket, jag gör exakt samma sak varje dag i 6 eller 8 dagar. Just denna gång 6 dagar. Yes! 8 dagar ombord känns som en evighet. Nu är det snart augusti och det innebär bara ett 8-dagarspass och ett 6-dagarspass till innan det är dags för skola igen. Det känns lagom. Nu är det nedräkning till avgångsdag på tisdag och på onsdag kommer Emma och Olivia till mig. Det kommer bli så himla kul! 
Sicilien.

Alltså åh vilken underbar semester vi har haft. 30-35 grader varje dag, strålande sol, vi har badat i havet hela dagarna, läst böcker i lägenheten när det har blivit alldeles för varmt på eftermiddagarna och på kvällarna har vi strosat runt på halvön Ortigia (aka typ gamla stan) och ätit glass och middagar, tittat på havet eller fina gränder. Vi har umgåtts med varandra, no phones, bara han och jag. 

Det blir faktiskt inte bättre än allt det här ihop med honom känner jag. Den här semestern var exakt vad jag behövde! 


Avgång.

Avgångsdag efter ett åttadagarspass är GULD. Som balsam för själen. Kastade mig på spårvagnen och åkte hem för att packa ihop nästa resväska och bara ligga i min egen säng en stund. Åh det är så nice att vara hemma haha! 


Tog med mig hela packningen och tog bussen till Julia. En härlig kväll med henne och Martina med inkluderad sleepover innan flyget går till Sicilien imorgon bitti med min kärlek. Kommer ta en vecka ledigt från sociala medier och använda mobilen ytterst lite. Det kommer bli fantastiskt.