Bryssel.

Att bo i hjärtat av Europa har ju sina fördelar (jo, tro det eller ej). Man har nära till allting. Verkligen allting!
Så i helgen for vi till Bryssel för en liten stay-over så att säga. Tog inte mer än två timmar att åka dit med bil, så det var ju nemas problemas. Tyvärr fick mamma och pappa Luxemburg feber och var inte riktigt på topp. Så medan dom vilade på hotellet, tog jag en liten tur för mig själv. Fick äntligen se Europaparlamentet, så jag satt där och läste en bok bara för att jag kunde, samtidigt som solen värmde mig. Jag kände mig nöjd. 
 
Hittade också en otroligt trevlig och förtjusande liten park att sitta i, så dit planerar jag att gå tillbaka när jag åker och hälsar på Tuss som snart flyttar dit (förtydligande: hon flyttar inte till parken alltså, utan till Bryssel). Ja, jag har liksom bjudit in mig själv till henne även om hon inte ens bor där än. Men det kan ju vara kul, ehe. 
 
 (Vill bara tillslut säga att de sista bilderna är från vår tillbakaresa genom Belgien. Bilderna är inte ens i närheten av rättvisa, utsikten var något av det vackraste jag har sett!)
 
 

Upp & Ner.

Jag har ju glömt att berätta!
Jag fick en luftballongsfärd i studentpresent, så förra veckan for jag upp till Stockholm och flög lite ballong helt enkelt. Riktigt mäktigt må jag säga. Att bara stå där i luften och ljudlöst sväva fram en varm julikväll. Fint, riktigt fint. 
 
 
 
 

Hejhejhej jag lever och mår bra.

Okej, once again har jag varit ganska off. MEN, det är såhär va, att jag har varit upptagen med att flytta till ett annat land. Så nu bor jag helt enkelt i ett annat land. Luxemburg! 
Kom hit igår och välkomnades av otrolig värme, som sedan mynnades ut i en stor åskskur. Galet. 
Familjen är trevlig och jag känner mig välkomnad, ettåringen är lugn och inte alls så där jobbig som dom kan vara. Idag tog jag hand om henne för första gången själv, och det gick toppen. 
 
Om två veckor kommer jag få ett mer rutinmässigt schema, eller vad man ska säga, för det är då hon börjar på dagis. Innan dess är det lite oklart. Men när det är dags för dagis är det i alla fall tänkt så att jag ska skjutsa henne dit på morgonen, hämta henne på eftermiddagen och sedan underhålla henne några timmar tills föräldrarna kommer hem. Inte så jobbigt (och jag jobbar inte helger, woho). 
 
Och om man läser det här och också är eller ska bli au pair i Luxemburg så får man väldigt gärna höra av sig. 
För då vill jag typ bli din vän, ehe. Jag är helt okej snäll och bjuder på fika ibland! 
 
Idag gick vi till centrum en sväng, och jag tog lite bilder. Här bor jag alltså jag, och det är typ det vackraste jag sett: