Julafton.

Julafton hörni, det är väl något alldeles extra. Julstämmningen är ju så fantastisk, om ni frågar mig. Skulle inte byta bort det mot något annat i världen!
 
Traditionsenligt spenderades julaftonsmorgon hos far min, och sedan for jag ut till mamma och vidare till mormor och morfar. Det är så mysigt, jag älskar julen helt enkelt. 
 
Julbordet var fantastiskt som alltid och jag åt tills jag trodde att jag skulle spricka. Som alltid. Självklart tittade vi på Kalle och hans vänner, för vad är juken utan det? Sedan kom tomten kom och jag hade varit snällare än jag trott. Fint. 
Lite fika på kvällen och sedan var dagen gjord. 
 
 
 

Dan före dopparedan.

Ja som ni kanske förstod av mitt tidigare inlägg har jag haft en del att stå i. Sen i onsdags har jag hunnit ha lite försenat födelsedagsfirande av mig, haft en myskväll med Rebecka, lunchat hos farmor, varit och tittat på min lillasysters ridlektion, handlat julklappar, haft tjejkväll med Emma och Olivia, handlat lite fler julklappar, hejdåfikat med Olof och Adrian, då Olof flyttar till Österrike i mellandagarna. Jag har även varit på julkonsert med fina vänner, haft julmys med min käraste som nu precis har åkt härifrån, jag har rensat mitt rum och senare idag kommer Cissi och Linnea äntligen hem och farmor kommer över på middag. 
 
Som sagt, mycket händer, men jag älskar det.
Och även fast jag nu har varit hemma i en vecka, kan jag nog fortfarande inte förstå att jag faktiskt är här. Ena stunden känns det som att jag varit hemma hela tiden, och andra känns det som att jag nyss kommit hit och inte kan förstå att jag är i mitt eget rum. Och att jag dessutom ska stanna kvar där. Knasigt.
Men skönt är det, att vara HEMMA ♥
 
 
God jul på er mina vänner.
Imorgon är det äntligen julafton!
 
 
 
 

Tillbaks till det jag kom ifrån, tillbaks till nånting jag förstår.Åh kära nån. Vilket kaos. Låt mig berätta för er om de senaste dygnen i mitt liv. 

Jag gick och la mig i lördags, kunde inte sova. Gick upp strax innan halv fem på morgonen och packade ner det allra sista i väskan och sedan skjutsade Ludde mig till bussen som skulle ta mig till Frankfurt och flygplatsen. Satt bredvid en pratglad man på flyget som undrade om Luxemburg var en tysk stad. Suck. 
Nåväl, landade sedan på svensk mark strax efter tio, steg av planet och andades in den friska, fantastiska luften. Mamma och Amanda hämtade mig och vi for hemåt. Hälsades på av mormor och morfar också, och åt sedan (äntligen) pannkakor. Efter lunchen åkte jag till pappa och hängde där någon timme, innan jag åkte direkt tills Henrik och hans släktkalas. En helkväll av kalas följde, pust, kändes knappt som jag hann andas. Spenderade även måndagen hos Henrik eftersom han fyllde år. Kom hem igen sent på eftermiddagen och då kom Sanna, Adrian och Olof över på middag. Otroligt trevligt att se dem igen och jag fick en sopsäck fylld med popcorn i försenad födelsedagspresent. Fantastiska vänner jag har, ehe. 

Sedan blev det då tisdag och jag gick på förmiddagen hem till Martina och tog igen missad tid. Hann även med att hälsa på Sofia och John. Alltså, att mötas av sina vänner som beskriver hur otroligt glada de är att man kommit hem är ju det bästa. Jag är så lyckligt lottad att jag inte vet vart jag ska ta vägen! 

Gick sedan tillbaka hem och kastade på mig några vettiga kläder, innan jag åkte direkt till min kusin som fyllde år och hade kalas. Åkte efter kalaset hem till mamma och när jag vaknade i morse åkte jag och hämtade Gustav och vi åkte till maxi. Jag skulle handla lite, men jag tog med honom så vi rev av en fika när vi ändå var i farten. To catch up liksom. Åkte sedan hem, här är jag nu och strax kommer Rebecka hit. Och ännu senare även mormor och morfar. Vi ska ha ett litet kalas för mig eftersom jag inte var hemma när jag fyllde år. 

Ja alltså, det har hänt saker konstant sedan jag satt min fot i Sverige med andra ord. Och ännu mer väntar! 
Men det gör ingenting, för jag älskar det. Att ha massor av planer och saker som händer hela tiden. Det händer så mycket att jag inte ens hunnit förstå att jag lämnat Luxemburg. Men det kommer väl snart antar jag...