Monday luxury.

Spenderade största delen av måndagen på UB och pluggade, det gick sakta men säkert framåt och det är så himla befriande känsla att pluggstressen från förra terminen är Ö-V-E-R. Jag kan liksom sitta och mysplygga nu haha. Går dom två orden ens att använda i samma mening? 
Anyways, måndagkvällen vara i alla fall bästa starten på veckan. Min chef frågade i helgen om jag ville vara med på nya bilder dom skulle ta till Pinchosappen och de nya restauranterna som ska öppnas i Danmark och Norge. Well, alrighty then tänkte jag och tog Gustav under armen och gick det. Vi två och en kompis till min chef skulle helt enkelt äta middag tillsammans och ha det mysigt och trevligt och så skulle min chef och några från kontoret ta bilder på oss. Det var riktigt kul och så fett att få beställa vad vi ville och veta att vi fick det gratis hehe ;) Den nya veganburgaren är AWESOME btw, så testa den nästa gång ni är på Pinchos. 
Ska bli kul att se resultaten sen! 
 
 

Jobbhelg.

Den här  helgen gick så snabbt, men det var så himla mycket att göra. Att jobba lördag och söndag en lönehelg är ju inte jättehärligt. Faktiskt. Tur att mina kollegor är bäst i hela världen! 
Vädret i Göteborg har varit katastrofalt senaste veckan, så jag blev SÅ glad när jag vaknade i lördags morse till soluppgången med blå himmel. Hade tillochmed solglasögon på mig påväg till jobbet!! 
MEN
när jag slutade på kvällen och klev ut spöregnade det, var så blåsigt och kallt. När jag kom hem såg jag ut som en dränkt katt. Det var ju synd att inte få njuta av solen när den väl var framme. Typiskt. 
 
 

Oglamorösa fredagsbestyr.

Började fredagen med en otroligt onödligt "infoträff" i en av mina distanskurser. Det var schemalagt klockan nio på morgonen, det tog tio minuter och läraren sa ungefär "ja ni hittar allt online". Okej, good to know. Ingen info om uppgifter, deadlines osv. Jag tycker inte om när det inte är strukturerat! 
Nåväl, åkte till frisören och fixade till min ostyriga lugg efter det och väl hemma igen testade jag att göra egen Ramen. Det blev faktiskt riktigt gott! Lyckligtvis blev det matlådor över så jag kan äta det i tre dagar till, hehe. 
Resten av eftermiddagen och kvällen chillade jag galet, läste lite texter för skolan och bara tog vara på lugnet. Det var skönt. Jag tror jag har blivit bättre på såna saker faktiskt. Kanske börjar bli gammal? 
 
Nu ska jag mysa ner mig i sängen lite till innan jag ska iväg till jobbet. Hejhej!