Spontanglass.

Göteborg, I love you. Spontanglass och sushi i kvällssolen med kollegor. En månads ledighet blev det, men imorgon börjar jobbet. Ska bli riktigt roligt att komma igång nu!

Svensk midsommar deluxe.

Alltså åh så himla fint vårt midsommarfirande blev. 
Vi var ett gäng från gamla klassen i Tyskland som samlades på en liten reunion över midsommar. Vi hyrde en stuga på en camping i Karlstad och spenderade två dagar där tillsammans. Jag har alla tidigare år haft en ganska strikt plan för hur midsommar ska firas, likadant varje år, men trots det så måste jag säga att det här året kändes mer midsommrigt (ja, helt klart ett adjektiv!) än någonsin. Och vädret? Helt otroligt! Strålande sol och värme i två dagar? Och över midsommar? Det är ju för bra för att vara sant! 
Vi pimpade vår veranda, åt allt som skall infinnas på ett midsommarbord, drack gott, spelade musik och dansade natten lång och bara hade det riktigt riktigt trevligt. Dagen därpå spelade vi minigolf, solade, badade, grillade osv. En riktigt idyllisk midsommarhelg skulle jag vilja påstå. 
Så fint att få umgås med er igen mina kära vänner, tack för en grym helg! 
 


 
 

Västkustträffen.

Photoshoot med Misho på Tjörn. Hur kul som helst! Vi ville trycka på punkten att det inte behöver vara avklätt för att bli bra bilder, utan valde en helt vanlig outfit. Viktigt, tycker jag.