Awali

Familjebesök.
I måndags jobbade jag kort på förmiddagen och begav mig därefter till Hbf för att möta upp Cissi och Erik som kom in med tåget. De är nämligen ute på tågsemester i Europa och hade planerat in några dagar här hos oss - väldigt roligt såklart! 
 
Tre heldagar visade sig vara den perfekta tiden att vara här. Vi har hunnit turista, men också att strosa runt utan att stressa. Vi har även testat flera olika glasställen och restauranter. Det är kul när andra kommer på besök under sin semester, för då känns det som att vi får några extra semesterdagar också. 
 
Vi har strosat runt i Südstadt och kikat i second hand-butiker, ätit glass och promenerat längsmed Rheinuhafen i solen. Vi har varit i domkyrkan, uppe i panoramatornet, i gamla stan och belgiska kvarteren. Vi har ätit traditionell tysk mat på Malzmühle, ätit glass på Ice Cream United, druckit Kölsch på bryggeri och varit på museum. Vi hade toppenbra väder, inte för varmt, men fortfarande somrigt och härligt. Alldeles lagom som vi skulle säga i Sverige. Det har med andra ord känts som semester för oss också! 
 
Tidigt i morse fortsatte de mot Paris och jag ska småfixa hemma idag innan jag åker till jobbet i eftermiddag. 
 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress