Awali

Hamburg.
Ja jag tog alltså pappsen under armen och drog till Hamburg. På något sätt blev det väldigt mycket lättare att lämna Berlin när jag inte flög direkt därifrån till Sverige. Vi hoppade istället på tåget och åkte till Hamburg. Typ som man skulle kunnat gjort vilken dag som helst. Var två dagar där och flög sedan med ett litet propellerplan till Landvetter och Göteborg som levererade iskallt väder och regn/storm/snöslask. Göteborg <3 
 
Anyways, det var två fina dagar där. Regnade på förmiddagen dag två, men när vi hade checkat ut och gav oss ut hade det slutat och solen tittade senare fram också. Vilken tur! I Hamburg har jag ju som sagt tidigare inte varit, men jag fick ett jättebra första intryck av staden. Mysigt och trevlig stämning. Lite som Göteborg faktiskt (fast Göteborg är mycket bättre!). Vi strosade runt i hamnen (där var det blåsigt. Precis som i alla hamnstäder), tittade på rådhuset, åt döner (inte jag då, men pappa) och skrattade åt att vi hittade en Clas Ohlson-butik mitt i stan. Visste inte ens att det fanns utanför Sverige?? Slängde även en kik på det nya SÅ omtalade konserthuset. Fint, men förstod inte what all the fuzz was about. Kanske inte har varit så aktuellt i Sverige, men det var ett himla hallå om det i Deutschland i alla fall. 
 
Sen på onsdageftermiddagen var det alltså dags att bege sig till flygplatsen. Trots totalt 15 kilo övervikt (NO JOKE) behövde jag inte betala en krona, så jag var riktigt nöjd. 
Det känns skönt att vara tillbaka igen. Är tacksam för alla erfarenheter jag har fått och för alla fina människor jag har lärt känna, men nu är det fint att vara här igen.