Awali

Helgen ur mitt äpple.
I torsdags satte jag mig på tåget mot Karlstad för att hälsa på min bästa vän. Väl framme hämtade Adrian mig och vi fortsatte mot Filipstad. Det känns märkligt att inte ha hälsat på sin bästa vän, trots att han bott där i över ett och ett halvt år. Jag har hört berättelser, jag har hört om hans skola, hans lägenhet, hans vänner... Men allt har bara varit namn på personer eller platser som jag inte har någon aning om. Så det var fint, det var så himla fint att äntligen se platser han berättat om och träffa personer han har beskrivit. 
 
I torsdags fyllde han dessutom 22 år. Herregud, jag kommer ihåg när han fyllde 17? Helt galet vad snabbt tiden går. Ylva var redan på plats när jag kom upp och vi har alla haft det så himla trevligt. 
Middag med hans vänner, rundvandring i staden (ehm, "staden"), Ylva och jag satt på en brygga i solen och pluggade och vi festade på deras kårhus. Eftersom jag på ditresan hade stora presenter och dylikt att släpa på, fick kameran tyvärr stanna hemma, men här har ni lite bilder från helgen ur mitt äpple. 
 
Men vet ni vad det allra bästa med den här helgen har varit?
Att se sin bästa vän genuint lycklig och helt förtrollad av en annan människa. Att se hur dom ser på varandra... Wow, det värmer mitt hjärta.