Påskhelgen ur mitt äpple.

Ja, det har ju visst varit en sådan där liten högtid nu.  Vad innebär det med största sannolikhet? Hemvändarhelg, givetvis. Och att man typ äter sin dubbla kroppsvikt. Helt galet vad mycket mat som serveras under påsken. 
 
Hursomhelst! En helg hemma i Norrköping innebär ju mycket farande och flängade, för att hinna med allt som man vill hinna med, samt träffa alla som man vill träffa. Men det är ju riktigt fint ändå. Mr. Camera fick stanna hemma tyvärr, men jag väljer att sammanfatta den här påsken genom att slänga ut ett gäng sköna mobilbilder av dålig kvalitet. Förutom traditionella påskmiddagar med släkt både hos farmor och mormor och morfar, hände dessutom lite sånt här: 
 
Cissis födelsedagsmiddag på Pinchos. 

Står i farmors hiss och försöker ta någon slags astuff selfie med mina nya skor. Misslyckades på alla punkter kan man väl säga. 

Åkte hem till Linda och sjuklingen Challe en morgon och åt superfrukost på hennes supersoliga altan. Som följdes upp av en promenad till Ensjön där vi satt på en brygga och pratade om allt som man kan behöva prata om. 

Här får ni en liten inblick i mutt snapchatflöde. Alltså, så himla konstigt egentligen, men av en händelse så var en gammal klasskompis från Tyskland i Norrköping över påsk, så vi hade en liten reunion innan utgång och det var så himla trevligt!! När jag sen var påväg till min andra förfest gick han och jag  tillsammans på gatan, och vad händer då? Jo helt plötsligt springer ytterligare en gammal klasskompis ifatt oss, då har hon suttit på en restaurang och sett oss gå förbi. Det blev ett rejält kramkalas, men alltså, vad är oddsen för detta känner jag? 
Jag fortsatte hur som helst till min förfest där jag var så lång att det tydligen behövde dokumenteras. Jag citerar min vän Hanna "det här är så jävla roligt". Slutcitat. 


Sist men inte minst (eller jo?) hängde jag med den här pinglan, SOM HAR BLIVIT SÅ HIMLA STOR?! Kära nån, jag hinner inte med. Min älskade guddotter, det var nog det bästa på hela helgen tror jag. 

Hoppas ni har haft det fint! ❤️